Κοινωνία

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 43χρονος με τα 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 43χρονος με τα 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις φυλακές των Γρεβενών οδηγείται ο 43χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ από την Δράμα, που συνελήφθη από την Αστυνομία, επειδή είχε στη κατοχή του περίπου 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 43χρονος μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και αποφασίστηκε η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται, ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του 43χρονου, ενώ εντοπίστηκε και ο τόπος κατοικίας του. Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερεις σκληροί δίσκοι, συνολικής χωρητικότητας 15 Terabytes.

Από την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στα συγκεκριμένα μέσα αποθήκευσης λοιπόν, διαπίστωσαν ότι περιείχαν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια εικόνες και βίντεο με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, μεγέθους περίπου 3,5 Τerrabytes.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X