Ένας νεκρός από την φωτιά στο εργοστάσιο στην Μάνδρα

Από τη φωτιά στο εργοστάσιο ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ, όπως φαίνεται στο βίντεο, έβγαιναν πυκνοί μαύροι καπνοί στη Μάνδρα Aττικής, στη θέση Ξηροπήγαδο, νεκρός διακομίστηκε άνδρας στο Θριάσιο νοσοκομείο –με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι ασθενοφόρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , πριν φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ο άντρας πήγε να παρακολουθήσει την εξέλιξη της φωτιάς και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εργαζόμενος στο εργοστάσιο.

Ο θάνατος του άνδρα, αγνώστων στοιχείων, ενδέχεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει τις απαντήσεις, αναφέρει ο Σκάι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άντρας αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και οι αναθυμιάσεις από την καύση του αλουμινίου έφεραν το μοιραίο.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγη ώρα, στο εργοστάσιο με είδη αλουμινίου στην περιοχή Ξηροπήγαδο Μάνδρας Αττικής.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην θέση Ξηροπήγαδο στην Μάνδρα, παραπλεύρως της Αττικής Οδού.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στον χώρο της αποθήκης όπου υπάρχουν διαλύτες για αλουμίνια.

Στην περιοχή έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ
H βιομηχανία παραγωγής αλουμινόχαρτου ΣΥΜΕΤΑΛ, θυγατρική της ΕΛΒΑΛ, εξάγει περίπου το 88% της παραγωγής της και στο χαρτοφυλάκιο πελατών της περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα πολυεθνικών.
Με παραγωγικές εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα και στη Μάνδρα Αττικής, η ΣΥΜΕΤΑΛ παράγει μια σειρά προϊόντων foil αλουμινίου και εύκαμπτης συσκευασίας αλουμινίου, η οποία περιλαμβάνει από αλουμίνιο για συσκευασίες σοκολάτας και καπάκια γιαουρτιού ως εσωτερικές συσκευασίες τσιγάρων, αλουμίνιο για φαρμακευτική χρήση (blister και cod forming) και αλουμίνιο για φορμάκια συσκευασίας έτοιμου φαγητού (food containers), αλουμινόχαρτο για οικιακή χρήση και foil αλουμινίου για χρήση σε καλώδια και εφαρμογές μόνωσης.
Η ΣΥΜΕΤΑΛ καλύπτει τις ανάγκες ενός πελατολογίου που περιλαμβάνει πολυεθνικές εταιρείες όπως η Amcor, η Constantia, η Imperial Tobacco, η Japan Tobacco International, η Kraft και η Wrigley.
Διατηρώντας έναν ξεκάθαρο εξαγωγικό προσανατολισμό η ΣΥΜΕΤΑΛ πραγματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων εκτός των ελληνικών συνόρων και ακολουθεί μια εμπορική πολιτική επέκτασης σε κάθε αγορά που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά ζήτησης.
Στα πιο πρόσφατα παραδείγματα επιχειρηματικής ανάπτυξης εντάσσονται η είσοδος σε νέα προϊόντα cod forming για φαρμακευτική χρήση, καθώς και η στρατηγική εμπορική τοποθέτηση στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές