Κοινωνία

Επεισοδιακή καταδίωξη με πέντε τραυματίες στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 17χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη με πέντε τραυματίες στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 17χρονος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με «πρωταγωνιστή» 17χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη.

Αποτέλεσμα των κινήσεων του οδηγού που ήθελε να αποφύγει τις Αρχές ήταν ο τραυματισμός των πέντε μεταναστών που μετέφερε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thesstoday.gr, τις πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν επιβατικό αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς, να κινείται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας.

Σε σήμα στάσης με σκοπό να ελεγχθεί το όχημα, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα, έσπασε τις μπάρες των διοδίων Ασπροβάλτας και έπειτα, αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε.

Έπειτα από πεζή καταδίωξη, συνελήφθη ο 17χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας οδήγησης.

Από τους πέντε μετανάστες, τρεις εντοπίστηκαν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου και δύο στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X