Κοινωνία

Κακοκαιρία Genesis: Εστάλη μήνυμα 112 σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κοζάνη – «Ποτάμια» οι δρόμοι

Κακοκαιρία Genesis: Εστάλη μήνυμα 112 σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κοζάνη – «Ποτάμια» οι δρόμοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία Genesis ξεκίνησε να πλήττει τη χώρα, από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έντονη χαλαζόπτωση και βροχόπτωση έπληξε περιοχές από το Ελευθέριο της Αγιάς, μέχρι την Αμυγδαλή, τη Δήμητρα, έως το Αχίλλειο Λάρισας.

Το χαλάζι πέφτει με ένταση, αλλά και για μεγάλη διάρκεια. Πρόκειται για πρωτοφανή περίοδο στη Λάρισα, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων έχουν χτυπηθεί από χαλάζι, ανεμοστρόβιλους και νεροποντές, σχεδόν όλες οι επαρχίες της.

Ακόμη, περί τις 19:30 στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Κοζάνης. Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 24ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες-ραγδαίες βροχοπτώσεις) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των αρχών», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X