Κοινωνία

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση εναντίον ξενοδόχου – Τον τράκαρε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν με λοστό

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση εναντίον ξενοδόχου – Τον τράκαρε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν με λοστό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από αγνώστους με λοστό δέχτηκε ξενοδόχος στη Μύκονο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mykonos Post, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι και αφού εμβόλισαν με όχημα το ΙΧ του θύματος στη συνέχεια κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον χτυπήσουν.

Ο ξενοδόχος, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διατηρεί ξενοδοχείο στην περιοχή Βίδα στη Χώρα της Μυκόνου, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Μυκονιάτικη Υγεία. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι δράστες αρχικά έκαναν ότι πρόκειται για τρακάρισμα στην κατηφόρα της σχολής Καλών Τεχνών. Το θύμα κατέβηκε από το ΙΧ και τότε οι δράστες τον χτύπησαν με λοστάρι στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, επικοινώνησε απευθείας με τον υποστράτηγο Νότιου Αιγαίου Γιώργο Μιχαλόπουλο και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει προκαλέσει αναστάτωση στη τοπική κοινωνία. Οι αστυνομικές Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να οδηγηθούν στους δράστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X