Κοινωνία

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές πως η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο και πέθανε

Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές πως η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο και πέθανε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση με το θάνατο τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών ετών έχει συγκλονίσει τους πάντες. Και ενώ το πανελλήνιο περιμένει με αγωνία να μάθει τη λύση του μυστηρίου, η υπόθεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερο… θρίλερ!

Μετά τις πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών που διέψευσαν τις πληροφορίες για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση διάψευσης.

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας -Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η πληροφορία ήταν ότι η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, της Τζωρτζίνας, δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, γεγονός που την οδήγησε στο θάνατο.

Αύριο (22.02.2022) στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές που έγιναν στην Τζωρτζίνα. Ο θάνατος του 9χρονου παιδιού θεωρείται «κλειδί» για τις συνθήκες και τις αιτίες που οδήγησαν στο θάνατο και τις δυο αδελφούλες της, λίγα χρόνια νωρίτερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X