Κοινωνία

Personal coaching: Τι αγαπάτε να κάνετε ;

Η εποχή που ζούμε είναι ιδιότροπη και αξίζει να βάζουμε ΕΜΕΙΣ τους στόχους μας και όχι οι άλλοι για εμάς.

Ένας λόγος που αγαπώ το coaching και επέτρεψα να μπει τόσο βαθιά στη ζωή μου, είναι η θετικότητα που προσφέρει και η δύναμη που μας έχει δώσει να μιλάτε εσείς για εσάς και γι αυτά που αγαπάτε .
Εμείς διδάσκουμε τη μέθοδο, αλλά αυτό που αγαπάει καθένας μας, δε διδάσκεται .
Ολοκληρώνεται ενα ιδιαίτερο καλοκαίρι και εκατομμύρια ακόμη άνθρωποι σαν εμάς, το βίωσαν. Αν δεν το έχετε ήδη συλλογιστεί, αξίζει να καταγράψετε τι αγαπήσατε το καλοκαίρι αυτό .
Και μετά, αξίζει να βυθιστείτε, όπως θα κάνατε μέσα σε μια αιώρα, στο συναίσθημα αυτό με ευγνωμοσύνη, με χαμόγελο, όλο και πιο βαθιά .
Αγαπώ να αναπνέω βαθιά όταν βγάζω τη μάσκα μου.
Αγαπώ να βλέπω τη μηνιαία επαναλαμβανόμενη διαδρομή του φεγγαριού.
Αγαπώ το πρωινό δεκάλεπτο πριν αρχίσει το καθημερινό black&decker των μαστόρων του διπλανού διαμερίσματος.
Αγαπώ τη μέρα που η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από την προηγούμενη φορά.
Βυθιστείτε, αναλογιστείτε, ξαναζείστε τις στιγμές που αγαπήσατε και μπορείτε να τις αγαπήσετε ξανά, πιο συνειδητά , πιο πολύ Stay tuned.
Η LifeFocus μέσα από τη στήλη που της προσφέρει το eretikos.gr, θα είναι κοντά σας κάθε Σάββατο πρωί  με σκέψεις personal και business coaching , εναλλάξ.
Συχνά, και ανάλογα με το θέμα, θα σκεφτόμαστε διάφορες προσφορές ή διαγωνισμούς , όπως κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια που ιδρύθηκε η LifeFocus
Η LifeFocus προσφέρει μία συνάντηση γνωριμίας δωρεάν για να έχετε μια πρώτη δική σας άποψη πώς λειτουργούμε στο χώρο του coaching.
Η εποχή που ζούμε είναι ιδιότροπη και αξίζει να βάζουμε ΕΜΕΙΣ τους στόχους μας και όχι οι άλλοι για εμάς.
Stay tuned
Έλενα

*Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 .

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook . Ειναι μία από τους 13 συγγραφείς του βιβλίου ‘το coaching στη ζωή μας ‘ και μέλος στο ΔΣ του ελληνικού συνδέσμου coaching (HCA/EMCC Greece) .