Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: 23χρονος εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή – Την απειλούσε με “ροζ” βίντεο

Θεσσαλονίκη: 23χρονος εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή – Την απειλούσε με “ροζ” βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 23χρονος μετά από καταγγελία για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης που είναι κάτω των 15 ετών, απειλής διαρροής βιντεοληπτικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές, πορνογραφίας ανηλίκων, απλής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος της παθούσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Ιούλιο έως και τις 14 Σεπτεμβρίου του 2021, ενώ είχαν σχέση, ο 23χρονος εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, απειλούσε πως θα το κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπλέον, ο νεαρός, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της ανήλικης συνοδευόμενη από εξυβριστική λεζάντα, όπως γράφει το thestival.gr.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, φαίνεται επίσης πως προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα εκείνη να παραμείνει μαζί του.

Σε έρευνα των Αρχών στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 ζευγάρια χειροπέδες

2 κινητά τηλέφωνα

φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

2 USB sticks

κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και

μία κάμερα

Σημειώνεται πως στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την ανήλικη με τον δράστη σε προσωπικές τους στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο άνδρας θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X