Κοινωνία

Θρίλερ στη Βουλιαγμένη με νεκρή Πολωνή στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Η 33χρονη, η οποία φέρεται να γνώρισε τον επιχειρηματία σε ισπανικό Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών, το πρωί της 23ης Μαρτίου βρέθηκε νεκρή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία του θανάτου της,

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές των νοτίων προαστίων, καθώς είναι σε εξέλιξη για τον θάνατο μιας γυναίκας 33 ετών από την Πολωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πολυτελέστατη οικία γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με την Μαίρη Μπενέα και το ieidiseis, η άτυχη γυναίκα, η οποία περιγράφεται ως πανύψηλη (1.80μ.) και εύσωμη, βρέθηκε μαζί με μια φίλη της ως προσκεκλημένες στη βίλα του επιχειρηματία, το βράδυ της 22ας Μαρτίου, όπου και πέρασαν τη νύχτα.

Η 33χρονη, η οποία φέρεται να γνώρισε τον επιχειρηματία σε ισπανικό Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών, το πρωί της 23ης Μαρτίου βρέθηκε νεκρή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία του θανάτου της, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και το τι έχει καταθέσει στην αστυνομία η φίλη της Πολωνής.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό οι γονείς της που έσπευσαν από την Πολωνία για να παραλάβουν τη σορό της, δεν έχουν μάθει από τι πέθανε η κόρη τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα, σύμφωνα με τον δικηγόρο που διόρισε η οικογένεια, η 33χρονη έπινε αλκοόλ, αλλά δεν έπαιρνε ναρκωτικά.

Ολες οι Ειδήσεις