Γυναίκα

Κόκκινο κραγιόν σύμβολο της θηλυκότητας

Κόκκινο κραγιόν σύμβολο της θηλυκότητας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμβολο της θηλυκότητας, το κόκκινο κραγιόν είναι η επιλογή των τολμηρών… γυναικών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την σωστή απόχρωση και να το φορέσετε σωστά.

Πώς θα διαλέξετε το κόκκινο κραγιόν σας

  • Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι δοκιμάσετε πάνω στην επιδερμίδα του χεριού σας για να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα.
  • Σε γενικές γραμμές προτιμάτε τα κόκκινα με βάση το μπλε ή τα κόκκινα με βάση το πορτοκαλί. Η πιο «ασφαλής» απόχρωση είναι το κόκκινο της Βουργουνδίας.
  • Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα, δηλ. επιδερμίδα που κιτρινίζει, διαλέξτε μία απόχρωση του κόκκινου με βάση το πορτοκαλί. Το ίδιο ισχύει και για όσες έχουν πιο μελαχρινή επιδερμίδα.

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε προτιμήστε τα κόκκινα με ροζ βάση που σας κολακεύει.

  • Αν έχετε καστανά ή γενικότερα σκούρα μαλλιά, φορέστε ακόμη και πολύ σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. Οι ξανθιές, καλύτερα να τα αποφύγουν, το αποτέλεσμα είναι γενικά… επικίνδυνο για την κομψότητά σας.
  • Αποφύγετε να φορέσετε έντονο κόκκινο κραγιόν (ή και καθόλου), αν η επιδερμίδα σας δεν είναι καθαρή. Αν έχετε ουλές ή πολλά σπυράκια, απλώς αυτά θα τονιστούν περισσότερο.
  • Γενικά, προτιμήστε τα ματ κόκκινα κραγιόν, είναι πιο σταθερά.

Το ξέρετε ότι υπάρχουν πάνω κάτω 50 διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου κραγιόν; Διαλέξτε τη δική σας με προσοχή ανάλογα με την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών σας!

Πώς θα φορέσετε σωστά το κόκκινο κραγιόν

Είναι σίγουρο ότι για σέξι αποτέλεσμα, δεν θέλετε να «τρέχει» το κατακόκκινο κραγιόν σας. Το θέμα δεν είναι να μοιάζετε σαν βαμπίρ.

  • Το κόκκινο κραγιόν «απαιτεί» λεία, ομοιογενή και λαμπερή επιδερμίδα. Φορέστε λοιπόν την ενυδατική σας, απλώστε μία ελαφριά στρώση μέικαπ για ομοιόμορφο δέρμα και τέλεια υφή και τελειώστε με μία απαλή στρώση πούδρας.
  • Ποτέ χωρίς περίγραμμα! Κι αυτό γιατί για να φαίνονται τα κόκκινα χείλη σας τέλεια, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα των χειλιών σας.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση του κόκκινου κραγιόν σας και σχηματίστε το περίγραμμά τους. Με τον τρόπο αυτό το κραγιόν δεν «χύνεται». Για ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα, περάστε με το μολύβι και όλα τα χείλη πριν απλώσετε το κραγιόν.

ΠΗΓΗ: Womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X