Media

«Κόλαφος» η Έλενα Ακρίτα με το…δημοσιογραφικό ξεφτιλίκι για τις «πατέντες» Μητσοτάκη!

«Κόλαφος» η Έλενα Ακρίτα με το…δημοσιογραφικό ξεφτιλίκι για τις «πατέντες» Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για να τα πάρουμε από την αρχή και να καταλάβει κανείς τι είναι αυτό που αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε μια ανάρτηση που έκανε repost στο Facebook από άλλο χρήστη, ας τα πάρουμε από την αρχή.

Χθες βράδυ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, το… πάτησε για τις πατέντες των εμβολίων κατά του κορονοϊού και κάποια Μέσα ενημέρωσης το μόνο που δεν είπαν ήταν ότι αυτό έγινε… με εντολή Μητσοτάκη!

Ο Αλέξης Τσίπρας δε, με προσωπική τοποθέτηση επιτέθηκε στον πρωθυπουργό που κάποτε… χλεύαζε την πρόταση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είδε μουδιασμένος να την υποστηρίζει ο Αμερικανός Πρόεδρος!

Αποκαλύπτεται το… παραμύθι Μητσοτάκη για τις πατέντες των εμβολίων! Ιδού τι πραγματικά έλεγε

Εδώ και κάποιες ώρες, λοιπόν, η… προπαγάνδα του Μαξίμου έχει πάρει φωτιά! Οι προσπάθειες όμως του κυβερνητικού μηχανισμού να εμφανίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρωτοπόρο της κατάργησης των πατεντών για τα εμβόλια του κορονοϊού και ούτε λίγο ούτε πολύ ως… «μέντορα» -τι ζούμε και τι διαβάζουμε- του Τζο Μπάιντεν, πέφτουν στο κενό!

Και γράφει το κείμενο που δημοσίευσε η Έλενα Ακρίτα

‘Τον Ιανουάριο ο Τσίπρας βγήκε και ζήτησε να δώσουν οι εταιρείες τις πατέντες των εμβολίων, γιατί αυτό που πρέπει να νοιάζει την ανθρωπότητα αυτή την κρίσιμη στιγμή, είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές και όχι τα κέρδη των εταιρειών.

Λυσσαξαν οι δεξιές φυλλάδες που τα έβαλε ο Τσίπρας με την ελεύθερη αγορά, γέλαγαν στα τηλεπαραθυρα οι μαϊντανοί, ο πρωθυπουργός της χώρας χλεύαζε την πρόταση και από το βήμα της Βουλής έλεγε γελώντας στον Τσίπρα «Πάλι καλά που δεν ζητήσατε να κρατικοποιηθούν Pfizer και AstraZeneca με ένα νόμο και ένα άρθρο» και οι βουλευτές της ΝΔ να χειροκροτάνε μανιασμένοι από κάτω που πέταξε την ατακάρα του αιώνα.

«Οδοστρωτήρας» Πολάκης! «Πληρωμένα τζουκ μποξ του Μητσοτακέικου!»

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου ο Μπάιντεν ζητάει την άρση των πατεντών για τα εμβόλια!
Και συνεχίζουμε! Ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποθεώνει τον Μπάιντεν και χαρακτηρίζει μνημειώδη την σοφή και ηθική στάση του για την σωτηρία της ανθρωπότητας και τον τερματισμό της πανδημίας.

Φυσικά αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο τον Κούλη και οι φυλλάδες σκασμενες από τα λεφτά που τους τάισε, δε θα μπορούσαν να το αφήσουν έτσι. Αρχικά άρχισαν να σβήνουν τα άρθρα τους από τότε. Άρθρα που αποθήκευσα εγώ η ίδια για το αρχείο μου, πλέον παντωντας στο λινκ δεν σε βγάζουν πουθενά!

Αλλά θα μπορούσαν να μείνουν μόνο σε αυτό τα ανθρώπινα σκουλήκια; Φυσικά και όχι! ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!! Άρχισαν να γράφουν ότι την πρόταση για την άρση των πατεντών την έκανε ο Κούλης!

Το ρεζίλι του Μητσοτάκη για τις πατέντες των εμβολίων σε ένα βίντεο!

Στο θεό σας, πάνε και γράφουν ότι τον ίδιο τον Μπάιντεν τον έπεισε ο Κούλης. Λένε ότι ο Μπάιντεν “υποστηρίζει την πρόταση που είχε θέσει πριν από καιρό επί τάπητος ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”.

Έχουμε πλέον αλλάξει πίστα. Δεν μας θεωρούν απλά ηλίθιους. Πάνε να μας βγάλουν τρελούς και κουφούς, μέσα στα μούτρα μας. Είναι συγκλονιστικό αυτό που ζούμε, δεν έχουν εφευρεθεί οι λέξεις για να το περιγράψουν.’

Δείτε την ανάρτηση που «μοιράστηκε» η Έλενα Ακρίτα

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158626439039177

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X