Κομψή και χαμογελαστή, η Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε τις εντυπώσεις στις ΗΠΑ (pics)

Ιδιαίτερα κομψή και χαμογελαστή η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε να… κλέψει τις εντυπώσεις κατά το ταξίδι της στις ΗΠΑ. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα είχε χθες συνάντηση με τη σύζυγο του Αμερικάνου αντιπροέδρου Κάρι Πενς, την ώρα που ο πρωθυπουργός συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μπέτυ δεν συνάντησε την Μελάνια Τραμπ, καθώς η ίδια έλειπε από την Ουάσιγκτον κι έτσι η συνάντηση έγινε στον Λευκό Οίκο με την Κάρεν Πενς όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Φορώντας ένα ολόλευκο σύνολο (λευκό ταγιέρ, λευκό φόρεμα), το οποίο δεν ήταν μονότονο, λόγω της μαύρων αξεσουάρ και έχοντας ξανά τα μαλλιά της μαζεμένα σε σινιόν, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρους των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο «σπίτι» του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και συζήτησε με την σύζυγό του σε έναν λευκό καναπέ με φόντο τον κήπο.

Η ίδια ξεναγήθηκε επίσης από την Κάρεν Πενς στους χώρους του σπιτιού και ενημερώθηκε για την ιστορία του, ενώ στο τέλος υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Πάντως δεν έλειψαν τα… απρόοπτα καθώς η Κάρεν Πενς έγραψε λάθος το επώνυμο της Περιστέρας στο Twitter, καθώς αντί να την γράψει στα αγγλικά Baziana, την έγραψε Baizana.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (Baizana) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ