Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο άγριος καβγάς με συμπαίκτριά της που δεν έδειξαν οι κάμερες (video)

Και πολύ άργησε θα έλεγαν οι κακές γλώσσες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την είσοδό της στο Survivor δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για εντάσεις. Η παρουσιάστρια ήδη λοιπόν φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλες κόντρες. 

Η Κατερίνα Χαλικιά αποκάλυψε πριν στο Survivor Πανόραμα και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου τον άγριο καβγά που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτρια της την τελευταία φορά που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Οι παίκτες συνηθίζουν όταν είναι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν να αγωνίζονται γιατί μπορεί να είναι ο τελευταίους τους αγώνας στο Survivor. Όμως αποφασίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην παίξει και αυτό οδήγησε σε άγριο τσακωμό της παρουσιάστριας με συμπαίκτρια της.

«Η Κωνσταντίνα όπως και όλα τα κορίτσια ήθελαν πάντα να παίζουν και είναι λογικό. Την τελευταία φορά που ήταν προτεινόμενη η Κωνσταντίνα, με βάση τη λογική, πρέπει αυτοί που είναι προτεινόμενοι να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι, γιατί μπορεί να μην έχουν άλλο. Εγώ έκανα πίσω από μόνη μου. Ήθελε η Κωνσταντίνα να παίξει. Δεν έπαιξε, ενώ ήθελε. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιος το αποφάσισε να μην παίξει. Εκεί υπήρξε μια ρήξη. Όχι μπροστά στις κάμερες. Έγινε ένας τσακωμός. Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να είχε και δίκιο. Υπήρξε ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας, έντονη. Είχαν έναν έντονο τσακωμό που δεν βγήκε στον αέρα ποτέ. Πολύ έντονος όμως».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις από την πρώην παίκτρια του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ