Κόντρα παίκτριας-κριτικής επιτροπής στο My Style Rocks

Άγριος καυγάς της κριτικής επιτροπής με την… Σοφία Λεοντίτση. Η Σοφία ήρθε σε κόντρα με την κριτική επιτροπή του My Style Rocks με ατάκες «φωτιά», φυσικά, η ίδια είχε άποψη για τα όσα της είπανε οι κριτές …

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Σοφία Λεοντίτση έδειχνε εκνευρισμένη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τρεις κριτές. Την ρώτησαν γιατί είναι ευέξαπτη και εκείνη τους απάντησε ότι δεν είναι ευέξαπτη απλά λέει την γνώμη της. «Δεν είμαστε φυτά(…) μπορούμε να λέμε την γνώμη μας» τους απάντησε μεταξύ άλλων.

 Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Έκανε και τα παράπονά της για τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούνται οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της θεωρώντας ότι η ίδια αδικείται.

Όπως είπε σε εκείνη οι κριτές εξαντλούν την αυστηρότητά τους, ενώ σε άλλες κοπέλες είναι πιο «χαλαροί» (όπως στην Ιωάννα Τούνη είπε ο Χάρης Χριστόπουλος γιατί μας κάνει και… γελάμε). 

Με όσα έλεγε πάντως, συμφωνούσε όπως φάνηκε σε όλα η Ραμόνα Βλαντή με τις γκριμάτσες της. Γιατί όση ώρα μιλούσε, η Ραμόνα από πίσω της κουνούσε καταφατικά το κεφάλι της.

Ενώ η Βασιλική Ρούσου, παίρνοντας το λόγο συμφώνησε ότι αδικούνται κοπέλες… και της αρέσει όπως τα λέει η Σοφία.

Δείτε το βίντεο από το gossip-tv:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ