Κόντρα Τσακαλώτου-Ψαριανού για τους «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου»

Για τους χαρακτηρισμούς «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου» κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού.

Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή του ο κ. Ψαριανός από το βήμα για το πολυνομοσχέδιο απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο υποστήριξε: «Κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το «μαγκιά» και καταλήγει στο «φινιστρίνι». Τώρα είμαστε στο «φινιστρίνι»».

Την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών προκάλεσε η τοποθέτηση Ψαριανού, ο οποίος παρενέβη, προκειμένου να απαντήσει σε κριτική. «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (σ.σ: εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στην αίθουσα ήταν ο κ. Στ. Κοντονής, η κα Εφ. Αχτσιογλου και η κα. Θεανώ Φωτίου). Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ