Κόντρες Καραμανλικών Μητσοτακικών στο Fecebook

Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί στη ΝΔ βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και στο Facebook. Η αποκάλυψη έγινε όταν η βουλευτής  της ΝΔ  Μισέλ Ασημακοπούλου -η οποία με αυτά που λέει   κοντεύει να αναγορευθεί ως θηλυκός Άδωνις- εμφανίστηκε στην δημόσια τηλεόραση και ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπάθησε να ταυτίσει την  σύζυγο του πρωθυπουργού με την Μαρέβα Μητσοτάκη  με το επιχείρημα  ότι και οι δυο είναι εργαζόμενες.

Οι αναφορές αυτές ωστόσο μονοπώλησαν  το ενδιαφέρον των μελών της ΝΔ στο Facebook, χωρίζοντας τους σε δυο στρατόπεδα. Σε αυτούς που αντιμετώπιζαν σκωπτικά  την επιχειρηματολογία  της Μισέλ Ασημακοπούλου και στους άλλους που την επιβράβευαν.

Φίλος νεοδημοκράτης, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ωστόσο μου είπε ότι αυτοί που την επέκριναν προέρχονται από το Καραμανλικό στρατόπεδο, ενώ οι άλλοι είναι της νεοφιλελεύθερης Μητσοτακικής άποψης.

Για την ιστορία πάντως να πούμε ότι οι επικριτές της Μαρέβας Μητσοτάκη  ήταν πολλοί περισσότεροι από του υποστηρικτές  της  υπέρ-δραστήριας συζύγου του προέδρου της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ