Κοινωνία

Κοροναϊός: Δεύτερο ύποπτο κρούσμα στη Λαμία

Κοροναϊός: Δεύτερο ύποπτο κρούσμα στη Λαμία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κοροναϊός: Ένας συναγερμός έληξε, αυτός για τον μαθητή από τα Καμένα Βούρλα, ένας δεύτερος ήχησε στη Λαμία, όπου στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε 12χρονος μαθητής από την Ιστιαία, με ύποπτα συμπτώματα για κοροναϊό.

Σχεδόν μόλις διαπιστώθηκε ότι ο μαθητής από τα Καμένα Βούρλα δεν ήταν κρούσμα κοροναϊού, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου Λαμίας ενημερώθηκαν για ακόμη ένα ύποπτο περιστατικό που πρέπει να εξεταστεί, εάν πρόκειται για κρούσμα κοροναϊού.

Ο λόγος για έναν 12χρονο μαθητή από τη βόρεια Εύβοια, που είχε ταξιδέψει και αυτός στην Ουγγαρία, όπου όμως ήρθε σε επαφή και με άλλα παιδιά από σχολείο της Ιταλίας και συγκεκριμένα από την Μπολόνια.

Το παιδί φέρεται να έχει τα συμπτώματα της γρίπης και οι γονείς αρχικά πήγαν στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας, όπου οι γιατροί συνέστησαν να εισαχθεί στην ειδική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς της 5ης ΥΠΕ στη Στερεά, για τον κοροναϊό.

Ιατρικές πηγές λένε ότι το πιθανότερο είναι να μην συμβαίνει τίποτα και όπως στην περίπτωση του μαθητή από τα Καμένα Βούρλα να πρόκειται για μια απλή γρίπη και όχι για τον covid -19, ωστόσο αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X