Κοινωνία

Κορονοϊός: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στη Θεσσαλονίκη! Πέθαναν μαζί πατέρας και γιος

Κορονοϊός: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στη Θεσσαλονίκη! Πέθαναν μαζί πατέρας και γιος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας πατέρας και ο γιος του έδιναν την άνιση μάχη με τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Το αναπόφευκτο τέλος τους σκόρπισε θλίψη στο χωριό που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα. Συγκίνηση για τις πράξεις του πατέρα…

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω του κορονοϊου. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για πατέρα και γιό από τη Λητή, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ελάχιστων ωρών.

Παγώνη: «Ηρεμήστε με το Πάσχα στο χωριό! Τα πράγματα είναι δύσκολα» (video)

Όπως αναφέρει το lagadas.net, oι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ και συγγενικά τους πρόσωπα προσβλήθηκαν από τον ιό, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινωνία του χωριού. Ο 51χρονος γιος έφυγε χθες (15-04-2021) από τη ζωή, επιβαρυμένος και με άλλα προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε ο 77χρονος πατέρας του, ο οποίος φρόντιζε τον αγαπημένο του γιο όλη τη ζωή του λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδημιολογική εικόνα στη Λητή έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου 30 κάτοικοι είχαν προσβληθεί από τον κορονοιό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X