ΩTop άρθρα

Κορονοϊος: Ευκαιρία για μια νέα αρχή

Κορονοϊος: Ευκαιρία για μια νέα αρχή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Σαράντη σας δίνει την ευκαιρία μέσω της LifeFocus για μια νέα αρχή.
Αυτή η περίοδος που ζούμε με τις δεκάδες ανατροπές, περιορισμούς και ασάφεια, δημιουργεί εμπόδια για την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει.

Αν είστε ένας από τους επαγγελματίες που ανήκει σε κλάδο που πλήττεται, αξίζει να εστιάσετε ξανά στο τι Προέχει για εσάς, να θυμηθείτε τι Ικανότητες έχετε και πώς μια νέα επιλογή θα επαναφέρει την Ισορροπία στη ζωή σας.

Όλοι έχουμε συγκεκριμένες Δυνάμεις, έχουμε καταφέρει Επιτυχίες και μια Ποιότητα ζωής που θέλουμε να Διατηρήσουμε και να Αναπτύξουμε.

Η πολυπλοκότητα στο σημερινό περιβάλλον εργασίας επιβάλλει την επιλογή ενός σαφή βραχυπρόθεσμου, ή μακροπρόθεσμου στόχου ή τη δημιουργία ενός πλάνου απεμπλοκής από μια δυσάρεστη κατάσταση .

Αυτή η περίοδος ίσως είναι πιο κατάλληλη για διερεύνηση και εστίαση. Η LifeFocus κι εγώ, έχουμε τον τρόπο να σας ξεναγήσουμε σ αυτό το όμορφο ταξίδι.

Αν το επιθυμείτε, και βιώνετε σήμερα τέτοιους προβληματισμούς, σάς προσφέρουμε δωρεάν μια 1η συνεδρία 90’ για να μας γνωρίσετε.

Αν πάλι, δεν είστε έτοιμοι ή δεν χρειάζεστε business coaching , stay tuned , μία στις δυο εβδομάδες, η στήλη της LifeFocus στο eretikos.gr θα ασχολείται με πολλά και σύγχρονα επαγγελματικά θέματα.

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X