Κοινωνία

Κορονοϊός: Στα δικαστήρια η καθηγήτρια που αρνείται να φορέσει μάσκα

Κορονοϊός: Στα δικαστήρια η καθηγήτρια που αρνείται να φορέσει μάσκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η φιλόλογος που κατηγορείται ότι αρνείται να φορέσει μάσκα οδηγήθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου την ενημέρωσε ότι μπορεί να λάβει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της, η ίδια αρνήθηκε. «Δεν θα λάβω προθεσμία. Επιθυμώ να δικαστώ» φέρεται να είπε η εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί συστάσεις αλλά και η εντολή του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη καθηγήτρια από την τάξη, αφού αρνείται να τηρήσει τους υγειονομικούς κανόνες.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά από μήνυση του λυκειάρχη, η καθηγήτρια συνελήφθη μέσα από το χώρο του σχολείου και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Όπως λένε οι μαθητές της, η φιλόλογος είναι αρνητής του κορονοϊού και φέρεται να είχε αρχίσει να δημιουργεί ανάλογα προβλήματα στο σχολείο, από τις αρχές Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, ειρωνεύτηκε κάποιους μαθητές που προσφέρθηκαν οι ίδιοι να της δώσουν μια μάσκα, ζητώντας τους να της αγοράσουν μάσκαρα. Η δίκη της αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα δεσμεύει περιοχή νότια της Κρήτης – Νέα Navtex

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X