Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Πίστευα ότι δεν έκανα γι’ αυτόν τον χώρο γιατί ήμουν κοντός με γουρλωτά μάτια»

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του που έχει ξεχωρίσει με τις επιτυχίες του σε θέατρο και κινηματογράφο. Ο ίδιος έχει αποδείξει πολλάκις το ταλέντο του και τις ικανότητές του στην υποκριτική.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «ΗΡΩΕΣ» που παίζετε με τον Γιάννη Φέρτη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη  στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πιατά, ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε στον χώρο της υποκριτικής

«Σαν παιδί ονειρευόμουν και εγώ όπως όλα τα άλλα παιδιά, βλέποντας κινηματογράφο, να γίνω ένας σούπερ ήρωας, που πολεμούσε και κέρδιζε το κορίτσι στο τέλος κτλ. Η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική και δεν ήταν αυτός ο λόγος που βρέθηκα στο θέατρο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς είχα την απόλυτη πεποίθηση ότι δεν έκανα γι’ αυτόν τον χώρο καθώς ήμουν κοντός με γουρλωτά μάτια και συνεσταλμένος. Ακόμα και τώρα που εισπράττω την αγάπη και το χειροκρότημα από το κοινό φοβάμαι μήπως είναι ένα μεγάλο λάθος. Πολλές φορές κοιτάζω και πίσω μου για να δω αν απευθύνονται σε εμένα ή στον συνάδελφό μου ή στο φόντο του θεάτρου», εξομολογήθηκε στο allyou.gr και στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ