Κόβεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το «Εδώ»: Η νέα εκπομπή που αναλαμβάνει

Όπως φαίνεται το «Εδώ» θα επηρεαστεί σημαντικά από τις αλλαγές που έρχονται στον ΣΚΑΪ το επόμενο διάστημα. Το Survivor που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου σαφώς αλλάζει τον προγραμματισμό του σταθμού, καθώς μαζί του έρχεται και το νέο μαγκαζίνο, που θα ονομάζεται Survivor View.

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Δημήτρη Μηλιόγλου πρόκειται να αλλάξει άρδην, με την κεντρική παρουσιάστρια να φεύγει από το «κεφάλι» της παρουσίασης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θα αναλάβει την παρουσίαση της αφιερωματικής εκπομπής για το Survivor!

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την εκπομπή ΕΔΩ και θα αναλάβει την εκπομπή που θα ασχολείται με το Survivor μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Το ΕΔΩ θα ρίξει αυλαία μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του Survivor και θα επιστρέψει με αλλαγές στην παρουσίαση. Πρόταση για να βρεθεί στην θέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απάντησε αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ