Media

Κρατερός Κατσούλης: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην πρωινή ζώνη»

Κρατερός Κατσούλης: «Έκλεισε ο κύκλος μου στην πρωινή ζώνη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κρατερός Κατσούλης 24ώρα έπειτα από την αποχώρηση του από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου»  (Star) αποσαφήνισε πως δεν θα ξανακάνει πρωϊνάδικο.

-->

«Η διαφορά ήταν σήμερα ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον τρελό και έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές λίγο πιο νωρίς. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία. Είναι ένα τεράστιο project, μια πολύ σπουδαία δουλειά.

Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα», εξήγησε ο Κρατερός Κατσούλης, μιλώντας στο «Πρωινό» του Αντέννα.

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση είπε: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star.

Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X