Media

«Κυνήγι» μεγαλοδημοσιογράφων στην ΕΡΤ – Τα μεγάλα ονόματα που θέλει η διοίκηση

«Κυνήγι» μεγαλοδημοσιογράφων στην ΕΡΤ – Τα μεγάλα ονόματα που θέλει η διοίκηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε «πυρετό» προετοιμασιών βρίσκεται η ΕΡΤ, καθώς η νέα διοίκηση θέλει να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα,που όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, θα αποτελείται από μια ομάδα που δεν έχει «χρωματιστεί« πολιτικά διότι δε θέλουν κάνουν το Ραδιομέγαρο… γαλάζιο.

Στην ΕΡΤ θέλουν ριζικές αλλαγές και θέλουν να φέρουν τον κόσμο ξανά κοντά στην κρατική τηλεόραση.

Οι πολιτικές εκπομπές του σταθμού αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι το κύριο μέλημα της νέας διοίκησης και χρειάζονται πρόσωπα που διαθέτουν ένα σχετικό κύρος και να έχουν αποδείξει με την εμπειρία τους πως μπορούν να χειριστούν καταστάσεις.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται συχνά στο Ραδιομέγαρο και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να παρουσιάζει πολιτική εκπομπή καθώς έχει το δικό του κοινό.

Μια άλλη δημοσιογράφος που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης είναι η Όλγα Τρέμη που για χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης του MEGA ενώ και άλλοι δημοσιογράφοι του ιστορικού σταθμού ενδέχεται να κάνουν συζήτηση για συνεργασία.

Και ο Στρατής Λιαρέλλης «παίζει» σαν σκέψη στο μυαλό των ιθυνόντων ενώ ο Γιώργος Κουβαράς του Action 24 δεν αποκλείεται να δεχτεί επίσημη πρόταση και να βρεθεί σύντομα στο Ραδιομέγαρο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα «φυσήξει» νέος αέρας στην ΕΡΤ και θα δούμε αλλαγές! Και ασφαλώς γνωρίζουμε την κατεύθυνση του αέρα όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δυστυχώς τα πρώτα μηνύματα επιμένουν να μας επιβεβαιώνουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X