Κυρανάκης: Ο Παπαουλάκης δεν έχει άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ- Η δήλωση της Ασημακοπούλου ήταν άστοχη (vid)

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας στην υπόθεση Παπαουλάκη -Ασημακοπούλου.

 

Ο κ. Κυρανάκης τόνισε πως «δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ».Πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου», αν και η ίδια το παραδέχτηκε χθες σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο 24/7, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και πως είναι σύμβουλός της.

Όταν ακούστηκε στον αέρα η δήλωσή της, ο Κωνσταντίνο Κυρανάκη την «αδειάζει» μεγαλοπρεπώς για το θέμα απάντησε ότι «η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε». Σημείωσε δε ότι «ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ».

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ δήλωσε χθες, Τετάρτη, πως η συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ σε σύσκεψη τομεαρχών του κόμματος δεν συνιστά παραβίαση του ασυμβίβαστου, κάτι βέβαια που μόνο η ίδια πιστεύει, αφού ο επίσης «γαλάζιος» Κυρανάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ανέφερε ότι «η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε».

Η ίδια η Ασημακοπούλου σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ επιχείρησε να ανασκευάσει τα όσα δήλωνε, λέγοντας: Δεν έχει επίσημη σχέση συμβούλου με τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος κύριος. Πάρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου. Ζήτησα να με συμβουλέψει ως σύμβουλός μου στη συγκεκριμένη σύσκεψη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ