Κύριοι συνάδελφοι σοβαρευτείτε… Τα εθνικά θέματα δεν είναι για λίγα κλικ παραπάνω

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Ιδίως τις ιστοσελίδες. Ο σκληρός ανταγωνισμός, η επίθεση χωρίς κριτήρια εναντίον πολιτικών αντιπάλων και η αγωνία του κλικ, καθιστούν πολλές φορές ανεύθυνη την προσέγγιση πολύ σημαντικών και κρίσιμων θεμάτων. Ακόμα και εθνικών.

Κλασσικό παράδειγμα η περίπτωση του «συμβούλου»  του Ερντογάν Γιγκίτ Μπουλούτ, του αποκαλούμενου και Καρανίκα του Ερντογάν, ως δείγμα της σοβαρότητας, αλλά και του βάρους που έχει αυτός ο άνθρωπος.

Πρόκειται για ένα φανφαρόνο, χωρίς καμία πολιτική σημασία, έναν ανεκδιήγητο τύπου ο οποίος άλλοτε χαρακτηρίζει την Ελλάδα μύγα, απειλεί να σπάσει τα πόδια όποιου πατήσει στα Ιμια και διάφορα άλλα φαιδρά, ικανά προς τέρψιν, αν δεν τον παίρναμε στα σοβαρά.

Αυτόν λοιπόν τον χωρίς καμία βαρύτητα φαφλατά, ελληνικές ιστοσελίδες τον αναγορεύουν σε σπουδαία προσωπικότητα και τον κάνουν πρώτο θέμα και προβάλουν με πηχυαίους τίτλους τις μπαρούφες.

Και μία απλή ερώτηση κύριοι συνάδελφοι. Πιστεύετε πως αν οι Τούρκοι είχαν βίντεο το οποίο δείχνει να μαζεύουν πέντε σημαίες από ελληνικές βραχονησίδες δεν θα το έδειχναν και θα άφηνα τον… Καρανίκα τους να κάνει ανάρτηση ή να το πει σε κάποια συνέντευξη κάποιου καναλιού;

Λίγη σοβαρότητα, λίγη υπευθυνότητα και διασταύρωση όσων λένε διάφοροι φαιδροί δεν βλάπτει κύριοι συνάδελφοι… Δεν είναι τα εθνικά θέματα για μικροπολιτικά παιχνίδια και για μερικές εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες κλικ παραπάνω.

Οι φανφάρες του Καρανίκα του… Ερντογάν

Ο Κουβέλης διαψεύδει Μπουλούτ: Δεν κατέβηκαν σημαίες, δεν υπάρχει βίντεο

Οι επικίνδυνοι λαϊκισμοί για τις εισφορές και τις συντάξεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ