Πολιτική

Λαγός: Το πρώτο τετ α τετ με Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο στις φυλακές Δομοκού

Λαγός: Το πρώτο τετ α τετ με Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο στις φυλακές Δομοκού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στις φυλακές Δομοκού και αφού την πρώτη μέρα την πέρασε στην απομόνωση λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, εδώ και λίγες ώρες είναι στην ειδική πτέρυγα του ισογείου που έχει δημιουργηθεί για τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, λίγα μόνο μέτρα από τον Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται στην ίδια φυλακή αλλά σε άλλη πτέρυγα.

Σύμφωνα με το Mega, μάλιστα, ο Λαγός είχε και το πρώτο τετ α τετ με τους Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο.

Ιδιαίτερη συνάντηση, με δεδομένο πως ο Γιάννης Λαγός είχε αφήσει πίσω τους όρκους αιώνιας αφοσίωσης στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο με τον φορέα που ίδρυσε λόγω της τριβής που υπήρχε με το κόμμα τόσο για την έδρα στην Ευρωβουλή που όσο για τον μισθό που κράτησε για τον ίδιο και δεν πρόσφερε στα ταμεία της ναζιστικής οργάνωσης. Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο προαύλιο των φυλακών και συζήτησαν, όντας ήρεμοι.

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στο ίδιο κελί με ένα άτομο που γνωρίζει καλά. Τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, που καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για τις αιματηρές επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Πλέον χωρισμένοι σε δυάδες, σε κελιά διπλανά. Μετά το κελί του Γιάννη Λαγού, αυτό στο οποίο βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και δίπλα τους εκείνο που κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Τι περιμένει ο Γιάννης Λαγός

Ο Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του, για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού. Με τον ίδιο να επιμένει ότι μόνο εκεί μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή αλλά τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και στις φυλακές Δομοκού υπάρχουν υπολογιστές και όλες οι συνθήκες που ζητάει ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Κεραυνός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της Σοφίας Νικολάου: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για απιστία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X