Η Λάουρα Νάργες λέει πως «η ζωή της άλλαξε στο Survivor» και ένας μοναχός στο Θιβέτ αυτοκτόνησε

Είναι γεγονός πως το Survivor είναι ένα από τα πιο απαιτητικά reality shows στην ελληνική τηλεόραση. Οι παίκτες που πήγαν την περσινή σεζόν στον Άγιο Δομίνικο ομολογουμένως πέρασαν δύσκολα και το συγκεκριμένο γεγονός φάνηκε από το βάρος που έχασαν οι περισσότεροι.

Σίγουρα όχι όλοι βέβαια! Μία από τις παίκτριες που προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον με το γεγονός ότι δεν αδυνάτιζε με τίποτα ήταν η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια στην τελευταία της συνέντευξη στο My TV αποκάλυψε: «Μου άλλαξε κατά πολύ τη ζωή. Από αυτή την εμπειρία άνοιξαν τα μάτια μου και είδα πολλά, βρήκα απαντήσεις σε πράγματα που με απασχολούσαν βαθιά, λύσεις, αλλά και καινούργια ερωτήματα να εξερευνήσω. Χτίστηκε μια προσωπικότητα ξανά από την αρχή, καταλαβαίνοντας μεταξύ άλλων καλύτερα τι σημαίνει αξία, δύναμη, επιμονή, πείσμα, ευγνωμοσύνη, αγάπη, φόβος, κίνδυνος, κατανόηση και άλλα πολλά.

Γενικά, όμως, φρόντιζα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στον Άγιο Δομίνικο να κάνω αυτή την εσωτερική αναζήτηση καθώς ένας από τους πολλούς λόγους που βρέθηκα εκεί ήταν «να με βρω». Το μεγάλο στοίχημα φυσικά είναι όλα όσα μαθαίνεις να τα εμπεδώσεις και να τα εφαρμόσεις επιστρέφοντας πίσω στη… νέα-παλιά σου ζωή με τα νέα-παλιά δεδομένα. Εκεί θέλει πολλή προσοχή».

Βρε Λάουρα ή Λαουρίτα ή όπως και να σε αποκάλεσαν στο παιχνίδι… ποια εσωτερική αναζήτηση; Είναι γεγονός πως οι δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο έκαναν τους περισσότερους παίκτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους. Οι ενδοσκοπήσεις σίγουρα ήταν μέσα στο πρόγραμμα για τους περισσότερους, όμως όταν μιλάμε για τη Λάουρα ως παίκτρια, πιθανόν να αναφερόμαστε στην πιο ευνοημένη παίκτρια reality EVER!

Για όσους είδαν το παιχνίδι ήταν κατανοητό πως κατά κύριο λόγο η Λάουρα ασχολούταν με τις κουπ των συμπαικτριών της και όχι με τα αγωνίσματα.

Οι επιδόσεις της ήταν μάλλον αρνητικές ενώ κατάφερνε να απολαμβάνει τα πλουσιοπάροχα έπαθλα της ομάδας της.

Πιο ενδεικτική όλων συμμετοχή της Λάουρας σε προχωρημένο στάδιο του παιχνιδιού, ήταν η αντίδρασή της σε αυτή τη νεροτσουλήθρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ