Θέμα

Λάρισα: Προσπάθησε να διαφύγει ο συζυγοκτόνος! Σοκ στο πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία

Λάρισα: Προσπάθησε να διαφύγει ο συζυγοκτόνος! Σοκ στο πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δίχως τέλος τα περιστατικά με τις δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους τους. Φαίνεται σαν να έχουμε φτάσει στο σημείο να αποτελεί… κανονικότητα και καθημερινότητα στην ελληνική κοινωνία το να σημειώνεται μια γυναικοκτονία!

Το νέο άγριο έγκλημα έγινε σήμερα σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας όπως σας ενημέρωσε άμεσα ο eretikos.gr.

Λάρισα: Μια γυναικοκτονία με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων. Ο 54χρονος… μπούκαρε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας. Πυροβόλησε εν ψυχρώ οκτώ φορές (!) την 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκεί, σκοτώνοντάς την ακαριαία!

Ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε. Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας.

Δάφνη: «Κόλαση» στην Ευελπίδων! Συγγενείς της 31χρονης επιτέθηκαν στον συζυγοκτόνο (video)

Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως ο συζυγοκτόνος υποστήριξε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X