Θέμα

Λέσβος: Άγρια επεισόδια με συγκρούσεις και χημικά! «Βράζει» το νησί για τις κλειστές δομές

Λέσβος: Άγρια επεισόδια με συγκρούσεις και χημικά! «Βράζει» το νησί για τις κλειστές δομές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λέσβος: Άγρια επεισόδια στο νησί! Οι κάτοικοι συγκρούονται με την αστυνομία.

Οδομαχίες γίνονται αυτή τη στιγμή στη θέση Καράβα Μανταμάδου, στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση Καβακλή, όπου και έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση η δημιουργία της νέας δομής για πρόσφυγες και μετανάστες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να απωθήσουν εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, κάνοντας χρήση χημικών. Προς στιγμή ξέσπασε και φωτιά σε θαμνώδη έκταση, η οποία και σβήστηκε. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί και στην άλλη άκρη του δρόμου που οδηγεί στο Καβακλή, στη θέση Διαβολόρεμα.

Εκεί εκατοντάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Καλλονής με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και τον δήμαρχο δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο έχουν παραταχθεί αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα, όπου είναι η δεύτερη είσοδος του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση του Καβακλή.

Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να φτάσουν στο Καβακλή για να μεταφέρουν εκεί μηχανήματα ώστε να πραγματοποιήσουν εργασίες στην επιταγμένη έκταση. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, άτομα τραυματίστηκαν με την ατμόσφαιρα να παραμένει ηλεκτρισμένη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X