Λευκωσία: Ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζευγαριού αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο

Ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, στη Λευκωσία.

Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Πάσχουσα διαδικασία

Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι έγκυροι νομικοί κύκλοι τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: politis.com.cy

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Δύο αδέρφια κατονόμασε ως συνεργούς ο 33χρονος- Οι αντιφάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ