Λιάγκας-Σκορδά: «Πέφτουν» οι υπογραφές στο διαζύγιο για το πρώην ζευγάρι

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια από όταν αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στο γάμο τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμοι να πουν και το τυπικό «αντίο» στην κοινή τους ζωή.

Οι υπογραφές στο συναινετικό διαζύγιο θα μπουν στις 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κος Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κος Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω«, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έτσι, στις 12 Μαρτίου, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα που έχουν, τα έχουν μοιράσει έτσι ώστε να μην ταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ