Show Biz

Macaulay Culkin: Πατέρας έγινε ο ηθοποιός του «Μόνος στο σπίτι» (vid)

Macaulay Culkin: Πατέρας έγινε ο ηθοποιός του «Μόνος στο σπίτι» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin), ο ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία με τη σειρά ταινιών «Μόνος στο Σπίτι», απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Μπρέντα Σονγκ (Brenda Song).

Η κοινή του δήλωση για τα ευχάριστα νέα ήταν λιτή και περιεκτική. «Είμαστε ενθουσιασμένοι» αρκέστηκαν να πουν για το μωρό του που θα ονομάσουν Dakota Song Culkin – από το όνομα της αδικοχαμένης αδελφή του ηθοποιού που πέθανε το 2008 όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο.

Πέρυσι σε κοινή τους συνέντευξη είχαν παραδεχτεί πως θέλουν πολύ να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν παιδιά. «Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν» είπε πει τότε ο διάσημος ηθοποιός ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: «Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας «Changeland» στην Ταϊλάνδη το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι.

Η 33χρονη Μπρέντα Σονγκ (Brenda Song) ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί μοντέλο. Η Σονγκ εμφανίστηκε στην ταινία «The Ultimate Christmas Present» (2000) και κέρδισε το «Young Artist Award» για την ερμηνεία της. Το 2002, υπέγραψε συμβόλαιο με την Disney και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Get a Clue» (2002). Το 2010 η Σονγκ εμφανίστηκε στο βιογραφικό δράμα «The Social Network» (2010).Είχε γκεστ εμφανίσεις σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένου του πολιτικού θρίλερ «Scandal» (2012–13) και της κωμωδίας «New Girl».

View this post on Instagram

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

Τον Οκτώβριο 2014, υπέγραψε συμβόλαιο με το Fox και το 20th Century Fox Television και πρωταγωνίστησε σε μια τηλεοπτική σειρά. Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε επίσης στην μικρού μήκους δραματική ταινία «First Kiss» (2012), στη ρομαντική κωμική ταινία «Angry Angel» (2017), στο ψυχολογικό θρίλερ «Secret Obsession» (2019) και στην κωμική-δραματική ταινία «Changeland» (2019).

https://www.instagram.com/p/CEXOoQFDFDK/

Ποιά αστρολόγος θα είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega; Τί λέει η Άση Μπίλιου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X