Διεθνή

Μακάβρια τραγωδία στα Τίρανα: Μητέρα και κόρη θυσιάστηκαν για την «Ανάσταση»

Μακάβρια τραγωδία στα Τίρανα: Μητέρα και κόρη θυσιάστηκαν για την «Ανάσταση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναφέρει το abcnews.al και μετέδωσαν τηλεοπτική σταθμοί στην Αλβανία μία 56χρονη μητέρα Zhaneta Josif και η 30χρονη κόρη της Anisa Josifi βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, ενώ η δεύτερη κόρη 34 ετών εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ασιτίας.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ η 34χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Η 30χρονη, όπως αναφέρει το abcnews.al, ενδέχεται να έχει πριν από καιρό με την μητέρα και την αδερφή της να αλείφουν με λάδι και ξύδι το σώμα της για να σταματήσουν την αποσύνθεση. Μάλιστα και οι ειδικοί φέρεται να διαπίστωσαν σημάδια μουμιοποίησης.

Οι γυναίκες δεν είχαν σχεδόν καμία επαφή με κανέναν ενώ έμεναν μέσα στο σπίτι, γεγονός που ανησύχησε τον αδερφό της Zhaneta ο οποίος είχε προσπαθήσει να επικοινωνεί μαζί της σε τακτική βάση.

Εν τω μεταξύ, ο γαμπρός της Zhaneta Josifi δηλώνει για το abcnews.al ότι πήγε στο σπίτι της πριν από δύο μήνες ρωτώντας για το κορίτσι, αλλά του είχε πει ότι δεν τις άφηνε να βγουν επειδή δεν είχαν εκπληρώσει τις «ημέρες του Θεού».

Ενώ και η αστυνομία πήγε στο σπίτι για να ρωτήσει εάν είχαν προβλήματα, αλλά τους είπαν ότι φυλάσσονται από τον κορονοϊό.

Ορισμένες αναφορές έκαναν λόγο πως οι γυναίκες ήταν Μάρτυρες του Ιεχωβά, με την οργάνωση να απαντά μέσω ανακοίνωση διάψευσης. Μεταξύ άλλων οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια ποτέ δεν ήταν στα μέλη τους, ενώ η πράξη τους είναι αντίθετη με τα όσα πιστεύουν.

Δείτε ακόμη:

Ερντογάν μαινόμενος εναντίον όλων για την Αγία Σοφία: Κανείς δεν μπορεί να παρεμβαίνει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X