Αν η Μάνδρα ήταν στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ποιος θα έφταιγε; Σίγουρα όχι ο Κώστας Μπακογιάννης

Αν η Μάνδρα δεν ανήκε στην περιφέρεια Αττικής, αλλά σε εκείνη της Στερεάς Ελλάδας ποιος θα έφταιγε για τους θανάτους και τις καταστροφές; Σίγουρα όχι ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. Ε, λοιπόν αυτό συνέβη και με τα χιόνια που ταλαιπώρησαν χιλιάδες οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας στο Μαρτίνο (αλήθεια που υπάγεται αυτό διοικητικά;) και σε πάρα πολλούς άλλους δρόμους της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν είδαμε κανένα αγαπητό και αντικειμενικό συνάδελφο να αποδίδει την παραμικρή ευθύνη στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, δεν είδαμε κανένα ιστότοπο ή άλλο μέσο να αναφέρει το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη. Ισως δικαίως, γιατί μπορεί να είναι ο… ανεύθυνος περιφερειάρχης, μέχρι να προσέλθει και να καταλάβει θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή, παρά το απαγορευτικό του θείου του.

Εξάλλου, το παλικάρι παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε και δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι μακριά από την οικογένειά του. Μα, να πηγαίνει κάθε τόσο ταξίδι στην έδρα της περιφέρειας; Α. πα πα είναι μεγάλη ταλαιπωρία, όπως μεγαλύτερη ντροπή θα είναι να απαιτήσει κανείς να εγκατασταθεί στην έδρα της περιφέρειας και να πηγαίνει κάθε μέρα στο γραφείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ