Μαρέβα Μητσοτάκη: Βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου

«Από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο σύζυγός μου, γίνετε συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου» αναφέρει σε δήλωσή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, με αφορμή και την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της, στο κέντρο της Αθήνας.

Η δήλωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα.
Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.
Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.
Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα.
Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες.
Όλοι γνωρίζουν τι θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε.
Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία.
Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια εξερράγη στις 03:06 τα ξημερώματα σήμερα στην οδό Τάκη 6, στου Ψυρρή.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κοντά στην είσοδο των γραφείων της επιχείρησης «Zeus & Dione», που ανήκει στην σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές, ενώ προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ