Show Biz

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ο Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying»

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ο Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη από τη Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Το μοντέλο που σάρωνε στα 90’s πλέον απέχει από τη δημοσιότητα και ασχολείται με την… κηποτεχνία.

«Μπούχτισα από αυτό το χώρο. Ήταν ενάντια στη φύση μου όλο αυτό. Δεν φταίει ο χώρος, φταίω εγώ που έκανα μια επιλογή που δεν μου ταίριαζε σαν ιδιοσυγκρασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαρμακερές ατάκες ανάμεσα σε Τσιντικίδου και Μικρούτσικο

«Η εμπειρία μου στην πολιτική ήταν ο λόγος που πήρα τα βουνά και πήγα στη Μαρτινίκα», λέει το πρώην μοντέλο που θυμάται μεταξύ άλλων την κακή της συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».

https://youtu.be/_tJlzEVpNog

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω μωρέ. Έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή», λέει η Μαρίνα Τσιντικίδου, κάτι που είχε παραδεχτεί και σε παλιότερη συνέντευξη της στο ΦΜ Live αναφέροντας: «Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος… δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν… Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι.»

Χωρισμός βόμβα στη show biz ή μήπως…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X