Αθλητισμός

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ξέρουν από τέτοια ματς οι «ερυθρόλευκοι»

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ξέρουν από τέτοια ματς οι «ερυθρόλευκοι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΜαρσέιγΟλυμπιακός: Στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή! Αυτό είναι το Champions League και η αίγλη του είναι τεράστια.

Όσοι έχουν μιλήσει από τον Ολυμπιακό για το αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, ήταν ξεκάθαροι! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ταξίδεψαν στην Μασσαλία για την ισοπαλία που τους εξασφαλίζει τη συνέχειά τους στην Ευρώπη. Παίρνοντας την τρίτη θέση και πηγαίνοντας στο Europa League.

Ο ξεκάθαρος στόχος που έχει ο Ολυμπιακός είναι η νίκη! Αυτή αρμόζει στον σύλλογο, αλλά και από τη στιγμή που υπάρχουν έστω και αυτές οι λίγες ελπίδες για το Champions League είναι υποχρεωμένος να τις κυνηγήσει.

Με νίκη τους οι Πειραιώτες έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση του ομίλου, άρα και τη συνέχειά τους στο Champions League. Αρκεί βέβαια να μην πάρει βαθμό η Πόρτο στην Πορτογαλία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός ξέρει από τέτοια ματς. Από τους αγώνες που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο! Όποτε έχει βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις ανταποκρίνεται στο 100% και παίρνει αυτό που θέλει.

Έχει δείξει τι μποορεί να κάνει η ομάδα και θα πρέπει να το δείξει ξανά μέσα στη Γαλλία…

Η αλήθεια πάντως είναι πως πρόκειται για ένα περίεργο ματς.

Διότι η Μαρσέιγ είναι περίεργη ομάδα, η φετινή Μαρσέιγ είναι κάπως αψυχολόγητη. Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του. Οι Γάλλοι στο πρωτάθλημά τους έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και έχουν πάρει κάποιες καλές νίκες.

Από την άλλη όμως στο Champions League δεν έχουν εμφανίσει καλό πρόσωπο και αυτό είναι κιόλας που προβληματίζει και όλη τη Μαρσέιγ. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα πρέπει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά περισσότερο να τον έχει στην… τσίτα. Διότι και οι Γάλλοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα στο αποψινό ματς.

Θέλουν να κρατήσουν τις δικές τους ελπίδες για συνέχεια στο Europa League και να μην αποκλειστούν από σήμερα από την Ευρώπη.

Το ματς θα κριθεί αρκετά από την κατάσταση που θα βρεθεί ο Κώστας Φορτούνης. Αυτή τη στιγμή είναι ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού, αναμφίβολα. Είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πρέπει να πάρει την μπάλα και να προωθήσει την ομάδα.

Και κάπου εκεί μπροστά θα έχει τη δική του δουλειά να κάνει ο Ελ Αραμπί…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X