Media

MasterChef 5: Πανικός στο σπίτι των μαγείρων

MasterChef 5: Πανικός στο σπίτι των μαγείρων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιες μαγειρικές και ποια δημιουργικά πιάτα; Οι παίκτες του MasterChef 5 είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν reality και από την αρχή του διαγωνισμού έχουμε δει πολλές εντάσεις.

Η κυρία Μαρία (όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της) αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό και πολλοί παίκτες στεναχωρήθηκαν, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιωάννη ο οποίος δεν είναι καθόλου αγαπητός στο σπίτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η ίδια επέστρεψε στο σπίτι γιατί θέλησε να αποχαιρετίσει τα παιδιά και στην αρχή όλοι νόμιζαν πως θα μείνει αλλά αποκάλυψε πως είναι εκείνη που αποχωρεί. Και εκεί ξεκίνησε το δράμα! Ο Ιωάννης μπήκε στο σπίτι και ο μόνος που χάρηκε όταν τον είδε ήταν ο φίλος του, Πάνος Ράπτης, ο οποίος φρόντισε να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του τους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά τον Στέφανο.

Ο Πάνος σε κάποια φάση πήρε τρία μπουκάλια ξύδι και τα τοποθέτησε στο τραπέζι με σκοπό να προκαλέσει τους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef 5 και ο Στέφανος αντέδρασε με φωνές ενώ ήταν στο τσακ να τον βουτήξει και να ξεκινήσουν ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι εντάσεις δε σταματούν στο reality μαγειρικής και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη πιο ιδιαίτερες εικόνες αφού οι παίκτες θέλουν να ασχοληθούν με το reality κομμάτι και όχι τόσο πολύ με το μαγειρικό! Άντε να δούμε τι άλλο θα συμβεί στο σπίτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Οι «Κόκκινοι» κατά της Σαλαγκούδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X