Media

MasterChef 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε 2/3

MasterChef 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε 2/3
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι κριτές του MasterChef 5 αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε ένα παίκτη του μαγειρικού διαγωνισμού καθώς δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας το πιάτο το οποίο του ζητήθηκε.

Οι 6 υποψήφιοι – Ιωάννης, Διονύσης, Ηρώ, Αλέξανδρος, Μαρία και Ανούς- μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να αντιγράψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πιάτο που παρουσιάστηκε αλλά υπήρξαν πολλές αστοχίες και λάθη στα πιάτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι 6 παίκτες του MasterChef 5 στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία και άκουσαν όλα όσα είχαν να τους πουν οι τρεις σεφ και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που ανέλαβε να τους «μαλώσει» για τα λάθη που έκαναν.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να στείλουν σπίτι του τον Αλέξανδρο Ακριτίδη ο οποίος έκανε πολλά λάθη στο πιάτο του και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι!

Έτσι το ταξίδι για τον Αλέξανδρι Ακριτίδη δε συνεχίζεται στο MasterChef 5 και ο ίδιος ανέφερε πως απογοήτευσε τους κριτές και τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πως έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένος και να είχε παλέψει λίγο πιο καθαρά και οργανωμένα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (3/3)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X