Μαξίμου: Επικοινωνιακό τέχνασμα Μητσοτάκη η πρόταση μομφής για Καμμένο

Τέχνασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη,  προκειμένου να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ,  θεωρούν  τα στελέχη της κυβέρνησης ότι είναι η συζήτηση για την πρόταση μομφής  στο πρόσωπο του Πάνου  Καμμένου για τη  συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, έλεγαν χαρακτηριστικά ότι  ο αρχηγός της ΝΔ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Αυγενάκη και την δημοσιοποίηση των Paradase papers, από τα οποία αναδείχθηκε   η εμπλοκή της  Μαρέβας Μητσοτάκη στους φορολογικούς παραδείσους.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, θεωρούν λοιπόν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  θα επιχειρήσει  επιτιθέμενος εναντίον  της κυβέρνησης, να απεγκλωβιστεί από αυτή την δύσκολη θέση και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

«Η πρόταση μομφής  είναι καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση καθώς μια τριήμερη  συζήτηση στην Βουλή σίγουρα θα έχει νικητές και ηττημένος. Και από τώρα ξέρουμε το αποτέλεσμα έλεγαν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί παράγοντες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ