Media

«Άγριες μέλισσες»: Της κακομοίρας με την ατάκα του Νικηφόρου

Πλάνταξε το twitter

Στις «Άγριες Μέλισσες», ένα «μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και έγινε χαμός από σχόλια. Τι κι αν έχει πάρει διαζύγιο το ζευγάρι τούτο από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα κατάφεραν να κάνουν το κοινό, να συγκινηθεί και ο Νικηφόρος με μια και μόνο ατάκα έγινε viral στο Twitter.

Ο Νικηφόρος θα επιδίωκε μια συνάντηση με τον Πέτρο για να του ζητήσει να αποδεσμεύει την Ασημίνα από την εφημερίδα με σκοπό να μην μπει σε κίνδυνο η ίδια και ο γιος του Σέργιος.

Η συνάντηση δεν πάει ακριβώς όπως την είχε σκεφτεί ο Νικηφόρος, ο οποίος μπορεί να είδε το τρυφερό φιλί ανάμεσα σε Ασημίνα και Πέτρο αλλά ευτυχώς δεν είδε την hot ερωτική σκηνή τους πάνω στο τραπέζι της εφημερίδας.

Ο Πέτρος ενημερώνει την Ασημίνα για την εμφάνιση του πρώην συζύγου της κ εκείνη δεν χάνει καιρό και τον επισκέπτεται στο νυχτερινό κέντρο πριν αυτό ανοίξει.

Και μπορεί η αδερφή Σταμίρη να έχει προχωρήσει και να σκέφτεται μόνο τον εκδότη της καρδιάς της, ο Νικηφόρος όμως που έτσι κι αλλιώς δεν ήθελε να υπογράψει το διαζύγιο την ξαφνιάζει με την επική του ατάκα:

«Μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος και το Twitter σάστισε!
Χαμός από σχόλια.

https://twitter.com/melen_melia/status/1457818249224196097?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1457818249224196097%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.queen.gr%2Fjuicy%2Fjuicy-news%2Fstory%2F234004%2Fagries-melisses-mono-esy-metras-eipe-o-nikiforos-stin-asimina-kai-egine-xamos-apo-sxolia

Έκανε την εμφάνισή της και η Ρένα

Αυτό που σίγουρα δεν ξέρει ακόμα η Ασημίνα είναι πως ο Νικηφόρος δεν θα την πολιορκήσει για πολύ καθώς θα πέσει στην αγκαλιά της Ρένα.

Η Ρένα έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο του Νικηφόρου και εκείνος κατάφερε με μια ατάκα να την κερδίσει, όταν η νεαρή κοπέλα ήρθε να διασκεδάσει με φίλους στο κέντρο.

Μια γεύση από το «τσουνάμι» απο τα τουιταρίσματα με αφορμή ην απίθανη ατάκα «μονον εσύ μετράς».