Media

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που έχει κάνει αίσθηση στα social media!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις παίκτριες που μπήκαν στο Big Brother της νέας εποχής και έχει καταφέρει να γίνει viral εξαιτίας των εκφράσεων που παίρνει το πρόσωπο της. Στο Twitter τη λατρεύουν, να ξέρετε!

Η παίκτρια είναι 36 ετών, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι μια προσωπικότητα η οποία έχει ήδη κερδίσει το κοινό αλλά οι συμπαίκτες της δε φαίνεται να της έχουν αδυναμία.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει δηλώσει πως είναι παρορμητική, αυθόρμητη, ειλικρινής και αυστηρή ενώ έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι ένα παιδί με ειδικές ικανότητες.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι μόνη της και αυτό έχει συμβεί διότι την ενδαφέρουν οι άνδρες παλαιάς κοπής, και είναι δύσκολο να τους βρει στη σήμερον εποχή! Έχει ονειρευτεί τον γάμο της και θέλει να γίνει σε ένα νησί όπου θα έρθουν 2.000-3.000 καλεσμένοι.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την έχουμε δει να συμμετέχει στο παρελθόν στο παιχνίδι «Deal» και περιμένουμε να δούμε πόσο θα μείνει στο σπίτι του Big Brother.

Δείτε ακόμη: Μαλέσκου για Μουτσινά: «Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Ολες οι Ειδήσεις