Media

Απόστολος Γκλέτσος: Έξαλλος με δημοσιογράφους που τον ενέπλεξαν σε κύκλωμα ναρκωτικών

Απόστολος Γκλέτσος: Έξαλλος με δημοσιογράφους που τον ενέπλεξαν σε κύκλωμα ναρκωτικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Απόστολος Γκλέτσος καθώς τον τελευταίο καιρό αρκετά έχουν ειπωθεί σχετικά με την πρόσφατη περιπέτειά του όπου είχε εμπλακεί το όνομά του σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί και να μιλήσει για άλλη μια φορά για το συγκεκριμένο θέμα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε.
Δε με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη. Εδώ η Τατιάνα μού έβγαζε ψεύτικη μάνα και η μαμά μου προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μαμά μου».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί με τη σύντροφό του, τότε ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Στα 55 μου χρόνια με κόρη της παντρειάς να παντρευτώ; Ε δεν θα γίνουμε και γελοίοι».

Αρνείται κάθε εμπλοκή με το κύκλωμα ναρκωτικών ο Απόστολος Γκλέτσος

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από ένα κύκλωμα ναρκωτικών που ξεσκεπάστηκε, στο οποίο μάλιστα ακούστηκε πως εμπλέκεται και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ίδιος, με δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr καθώς και στο Χαμογέλα και Πάλι, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μάλιστα, αυτή η δύσκολη κατάσταση βρίσκει τον Απόστολο Γκλέτσο σε μία πολύ όμορφο περίοδο της ζωής του, καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ό,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση», είπε ο ηθοποιός στο protothema.gr.

Σχετικά με τον λιμενικό που συνελήφθη ο ηθοποιός είπε: «Πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

«Δεν έχω καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω και καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας μου. Η αλήθεια θα λάμψει. Δεν ξέρω γιατί εμπλέκουν το όνομά του. Προς το παρόν δεν θα βάλω δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος από τη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X