Η Ελενα Ακρίτα ξεφτιλίζει τον Αρκά με μία φράση

Έλενα Ακρίτα
H Eλενα Ακρίτα

Με μία μικρή φράση η Ελενα Ακρίτα αποδομεί τον Αρκά. Χωρίς επιθέσεις, χωρίς χαρακτηρισμούς και μόνο με τη φράση λυπάμαι. Και δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο. Ειδικά για τα δύο σκίτσα που παρατίθενται.

Και πως να μη λυπάται, όχι μόνο αυτοί, αλλά και όλοι όσοι τον θαύμαζαν όταν βλέπει σκίτσα όπως τα δύο που ακολουθούν.

Οχι μόνο ανατρεπτικά δεν είναι, όχι μόνο χιούμορ δεν αποπνέουν, ούτε σαρκασμό, ούτε καν καλαμπούρι. Μόνο σεξισμό του χειρίστου είδους και ρατσιστική προσέγγιση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται καθόλου λόγια και η σιωπή είναι εξόχως εκκωφαντική, δείτε τα δύο σκίτσα και βγάλτε τα δικά σας συπέράσματα.

Το πρώτο δείχνει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι, με την γυναίκα να λέει: «Σου είπα ότι δεν μου αρέσει το στοματικό σεξ!» και τον άντρα να απαντά: «Ναι, αλλά μόνο μαζί μου!… Γιατί πριν από μένα το σαγόνι σου είχε χτυπήσει περισσότερα μπαλάκια κι απ’ τη ρακέτα του Φέντερερ!».

Και το δεύτερο έχει πρωταγωνιστές τα κλασικά πτηνά του Αρκά, με τον μικρό να λύνει σταυρόλεξο και να λέει: «…Δύο καθέτως: “Έχουν οι δυσλεκτικοί στην ανάγνωση”…» και να συμπληρώνει την απάντηση: «Πλοβρημα».

Σχολιάζοντάς τα δύο σκίτσα, η δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρει: «Πόσο τον θαύμαζα κάποτε… ‘αυτό’ δεν είναι χιούμορ, λυπάμαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές