Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε κρίσιμη κατάσταση η Βασιλική στο πλευρό του

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε κρίσιμη κατάσταση η Βασιλική στο πλευρό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» η Βασιλική θα λυγίσει μετά την είδηση του τροχαίου του Φίλιππου ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και θα σταθεί στο πλάι που .

Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος τρέχει και για την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους.

Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Ο Δημοσθένης θορυβείται όταν βλέπει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα. Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις.

Δείτε το τρέιλερ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X