Media

Με άγριες διαθέσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το Mega. Τί «βόμβα» ετοιμάζει

Θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας

Άγριες διαθέσεις φαίνεται να έχει ο ιδιοκτήτης του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κανάλι και τη θέση του στον ανταγωνισμό. Ο επιχειρηματίας, μαθημένος στον πρωταθλητισμό, θέλει, όπως υποδηλώνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχει κάνει- βλέπε απόκτηση Μενεγάκη-, να ξεκολλήσει το κανάλι από τα ανεμικά ποσοστά τηλεθέασης, να διαμορφώσει νέο «στάτους» στην τηλεοπτική αρένα, τουλάχιστον εμπορικά, και να αρχίζει να διεκδικεί τα κομμάτια που αναλογούν- ιδανικά τη μερίδα του λέοντος- από την πίτα τηλεθέασης και την διαφημιστική πίτα.

Έπειτα από την ηχηρή ενίσχυση του ψυχαγωγικού τομέα με την Ελένη Μενεγάκη– τονίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού-  θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας αλλά και σε αλλαγές στα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει στόχο να φτάσει σύντομα στην κορυφή το Mega, με σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του προγράμματος, ξεκινώντας με την επιστροφή του Champions League στο πρόγραμμα του καναλιού.