Media

Νικόλαος Πετράτος: Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος του πρακτουρείου «ΑΡΓΟΣ»- Πλήγμα για τον Τύπο.

Νικόλαος Πετράτος: Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος του πρακτουρείου «ΑΡΓΟΣ»- Πλήγμα για τον Τύπο.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός Τύπος καθώς ο Νικόλαος Πετράτος πέθανε μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Πρακτορείου Διανομής Τύπου «ΑΡΓΟΣ», έχοντας υπηρετήσει τον χώρο του Τύπου από υψηλές θέσεις ευθύνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη της περιοχής Τζανάτα, στη γενέτειρά του Κεφαλονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του Νικόλαου Πετράτου έκανε γνωστό ότι επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως δωρεά στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» (www.elpida.gr) με την ένδειξη «Εις μνήμην Νικολάου Πετράτου».

Τα μέλη του ΔΣ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΑΡΓΟΣ ΑΕ, εξέδωσαν ανακοίνωσαν με την οποία εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νικόλας Πετράτος: Ποιος ήταν ο συνιδρυτής του Ομίλου ΑΡΓΟΣ

Ο Νικόλαος Πετράτος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και ακολούθησε σπουδές στην Πληροφορική, ενώ η επαγγελματική του διαδρομή στον Τύπο άρχισε από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, το 1982. Εκεί έμεινε ως το 1999 έχοντας την ευθύνη ανάπτυξης μηχανογραφικού συστήματος της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας, την παρακολούθηση της αγοράς της έντυπης ενημέρωσης και τη στατιστική επεξεργασία των κυκλοφοριακών στοιχείων των εντύπων.

Από το 1999 συμμετείχε στην ιδρυτική ομάδα δημιουργίας του Ομίλου ΑΡΓΟΣ από τη θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του συστήματος διανομής του Ελληνικού Τύπου. Από το 2017 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ΑΡΓΟΣ και από το 2018 ως σήμερα διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα για την ευγένεια , την καλοσύνη και την ηρεμία που αντιμετώπιζε την καθημερινότητά του μαζί τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X