Media

Ο Λιάγκας  φέρνει το απόλυτο θρίλερ στον ΑΝΤ1

Αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας φέρνει «σεισμό» στον ΑΝΤ1 και όχι άδικα. Την Παρασκευή το βράδυ λήγει η προθεσμία του καναλιού του ΑΝΤ1 να ενεργοποιήσει το συμβόλαιό του.

Παραμένει ή όχι στο κανάλι ο Λιάγκας;

Κι αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός θα πρέπει να ενημερώσει γραπτώς τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή αν θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν χρόνο ακόμα ή αν θα τον αποδεσμεύσουν και έτσι από τον Ιούλιο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με κάποιο άλλο κανάλι. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο 2 + 1 χρόνια με το κανάλι και μέχρι τέλη Μαΐου θα πρέπει ο σταθμός να ενεργοποιήσει αν θέλει το +1.

Οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι ήταν σε οριακό σημείο τον τελευταίο χρόνο, καθώς ο ANT1 επέλεξε να μην τον αξιοποιήσει στο πρόγραμμά του. Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν παρέστη καν στην παρουσίαση του προγράμματος που έγινε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του. Από το κανάλι, αυτό που ακούγεται, είναι ότι ο Λιάγκας θα ήταν ιδανικός για την παρουσίαση του «The Four» και υποστηρίζουν ότι όσες πιθανότητες έχει να μείνει στον ANT1, άλλες τόσες έχει να φύγει.

Ολες οι Ειδήσεις