Media

«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»: «Μπουμ» τηλεθέασης στην πρεμιέρα.

«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»: «Μπουμ» τηλεθέασης στην πρεμιέρα.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κωμωδία  «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» (Mega) των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου στην πρεμιέρα της, με ποσοστό 36,4% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό κοινό 18-54,  έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00, 1.699.501 τηλεθεατές επέλεξαν το MEGA για την ψυχαγωγία τους, με την κάλυψη να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές (2.755.149). Η επιλογή έδειξε από την αρχή ότι είναι κυρίαρχη αφού και στις αναλυτικές μετρήσεις αποδείχθηκε ότι οι τηλεθεατές δεν άλλαζαν κανάλι σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης της σειράς.

Η κωμωδία του MEGA κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες κοινού, ενώ εντυπωσιακό ήταν το ποσοστό 52,3% το οποίο καταγράφηκε στους άνδρες 15-24.

Το ραντεβού με την πραγματική ψυχαγωγία είναι σταθερό, κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 21:00. Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα συνεχίσουν να χαρίζουν γέλιο με τις απίθανες ιστορίες στις οποίες βρίσκονται μπλεγμένοι.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα δούμε την εξέλιξη του παράνομου έρωτα μεταξύ της Πένης Νταλαούρα και του Αλβανού μετανάστη Μπουκουράν Ντουρχάι. Όταν ο Λυκούργος φτάνει στην Αθήνα για να συναντήσει την Πένη και την κόρη τους τη Λίζα, η παρολίγο άπιστη γυναίκα ζει μια τρέλα.

Προσπαθώντας να μην καταλάβει τίποτα ο σύζυγός της Λυκούργος, η Πένη σκαρφίζεται τα πάντα. Στο τέλος όμως αποφασίζει να επιστρέψει στο Κουδουνάρι για να ξεχαστεί και να ξεχάσει. Ένα ήρεμο βραδύ που η Πένυ μαγειρεύει με την κολλητή της Κλαίρη Γκαργκατζούδη και ο Λυκούργος βλέπει μπάλα με το μπατζανάκη του Βασίλη Βαρδάκα, ο Μπουκουράν παίρνει ένα λεωφορείο και έρχεται στο Κουδουνάρι.

Πρωταγωνιστούν : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους : η  Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X